Aikuisten uintitekniikkakurssit

Ota tekniikka haltuun

Tule Pingviinien uinnin tekniikkakurssille opettelemaan eri uintilajien perustekniikat!

Kurssit on suunnattu uimataitoisille aikuisille ja ne järjestetään Tampereella Kalevan uintikeskuksessa seuramme ratavuoroilla.

• Kevään 2023 kurssitiedot vahvistuvat loppuvuoden 2022 aikana. Tarkemmat tiedot sivun alaosassa.

• Syksyn 2022 kurssikausi on päättymässä ja kurssit ovat täynnä.

• Haluatko ensimmäisenä tiedon seuraavasta kurssista? Seuraa meitä Facebookissa tai jätä yhteystietosi palautelomakkeella.

Tekniikkakurssien sisältö

Kurssi kestää tyypillisesti neljä kertaa. Sen aikana käydään kurssista riippuen läpi rintauinnin, vapaauinnin (krooli) ja selkäuinnin perustekniikat käytännön harjoitteluna. Kurssien sisältöä sovitetaan kurssikohtaisesti osallistujien toiveiden ja taustan mukaan.

Kesto ja hinnat vahvistetaan kursseittain. Tavallisesti neliviikkoinen kurssi maksaa 60 e (ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua).

Uintikurssien ohjaajina toimivat seuran koulutetut ja osaavat ohjaajat. Kursseilla on mahdollisuus osallistua tekniikkakuvaukseen erillisestä maksusta (videot, palaute, vinkit).

Estetään omalta osaltamme korona-viruksen leviämistä eli muistetaan myös hallille tullessa yleiset ohjeet:

-  Älä tule julkiseen tilaan sairaana tai oireisena
-  Muista huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
-  Vältä turhia lähikontakteja

Seuraavat kurssit ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Esteen sattuessa kannattaa olla yhteydessä meihin. Kurssien peruuntuessa tai siirtyessä ilmoittautumisia ja maksettuja kurssimaksuja voi siirtää. Peruuntuneen kurssin maksettu kurssimaksu on mahdollista myös saada takaisin.

Ilmoittaudu:

Voit halutessasi kysyä lisää kurssipalautelomakkeella.

Tieto seuraavista kursseista julkaistaan tällä sivulla ja seuran Facebook-sivulla. Voit halutessasi jättää yhteystietosi seuraavaa kurssia varten palautelomakkeella. Tiedotamme, kun kurssiaikataulut tarkentuvat.

Seuran hyväksymät maksuvälineet on listattu maksuvälineet-sivulla.

Seura ei tarjoa uintitekniikan yksityistunteja mutta osaavat ohjaajamme pitävät jonkin verran yksityistunteja. Voit yhteydessä Lauri Heikkilään.