Jäsenille

Seuratiedote uimareille - kevät 2022

Uimareiden ratavuorot

Huomioidaan edelleen osaltamme korona-virus eli muistetaan hallille tullessa yleiset ohjeet:

-  Älä tule julkiseen tilaan sairaana tai oireisena
-  Muista huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
-  Vältä turhia lähikontakteja

Alla on listattu seuralle varatut ratavuorot ja niihin liittyvät ohjeistukset.

• Muutoksista ja poikkeuksista tiedotetaan sähköpostitse. Tällä sivulla on kuvattu ns. perustilanne.
  • Korona-rajoitukset määrittelevät uimahallivuorojen käyttömahdollisuuden.
  • Vuorot normaaliaikataulun mukaan 5.2. alkaen (tarkistettu 5.2.22)

Kalevan uintikeskus

Lisenssiuimarit punaisella seurarannekkeella

• Ma klo 20.00 – 21.30, 3 rataa, 1,2,3 laajennusosan 25 m allas
    • Huom! Tekniikkakurssien aikana radat kurssin käytössä

• Ti   klo 20.00 – 21.30, 3 rataa, 1,2,3 laajennusosan 25 m allas

• To  klo 20:00 – 21.30, 3 rataa, 1,2,3 laajennusosan 25 m allas

Vuorot kaikille jäsenille

• Ke klo 06.00 – 07.00, 1 rata, 50m allas rata 3

• Pe klo 06.00 – 07.00, 1 rata, 50m allas rata 4

• La  klo 16.30 - 17.30, 1 rata, 4 laajennusosan 25 m allas

Harrasteryhmän kuntoilijoille (ks. alla kohta Uintivalmennus)

• La klo 15.30 – 16.30, 1 rata, 4, laajennusosan 25 m allas

Sisäänpääsy Kalevan vuoroille

Kaupungin käyttösääntöjen mukaisesti punaisen seurarannekkeen saavat tavoitteellisesti treenaavat lisenssiuimarit. Rannekkeella pääsee porteista sisään 30 min ennen ja 30 min jälkeen vuoron alkamisen.

Seura toimittaa lisenssiuimarien tiedot uintikeskuksen kassalle, josta voi lunastaa seurarannekkeen (10e pantti). Vuorojen ja seurarannekkeiden yhteyshenkilöinä toimii Tommi Halima (ks. yhteystiedot).

Uusien lisenssiuimarien kannattaa ilmoittaa lisenssistä Tommille, niin rannekkeen saaminen onnistuu nopeammin. Lisätietoa lisenssistä Uimaliiton nettisivulla.

Huomaa, että muut kuin lisenssiuimarit maksavat normaalin uimahallin sisäänpääsymaksun.

Ylöjärven uimahalli 1.9.2021 - 30.4.2022, vuorot käytössä korona-rajoitusten mukaisesti

• Su klo 14.30-15.30 (yksi rata)

• Ylöjärven hallikortti täytyy aktivoida kassalla ennen kuin toimii.

Ylöjärven käytäntöä on yksinkertaistettu. Edellisvuosista poiketen kuittausta vihkoon ei enää tarvita, vaan kaikki, jotka haluavat osallistua Ylöjärven vuorolle maksavat 20 e kiinteän kausimaksun.

Ilmoittaudu Tommi Halimalle, jos haluat osallistua Ylöjärven vuorolle. Tommi toimittaa  kassalle listan ilmoittautuneista ja kausimaksun maksavista uimareista. Kassa aktivoi listan perusteella korttisi. Tommilta myös lisätietoja (ks. yhteystiedot).

Uintivalmennus

Lisenssiuimarit

Seura tarjoaa mastersmestaruuskilpailuihin tähtääville lisenssiuimareille uintivalmennusta Kalevan uintikeskuksen tiistain vuorolla.

Valmennuksesta vastaa Topi Honkonen (puh. 050-5757306). Omatoimiset lämmittelyt ja venyttelyt tehdään altaalla jo ennen harjoitusten alkua.

Treeniohjelmia

Torstain yhteistreenien ohjelmia: Google Docs -tiedosto

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on suunnattu kuntouinnista ja ryhmässä harjoittelusta kiinnostuneille seuran jäsenille. Ohjatut harjoitukset pidetään lauantaisin klo 15.30-16.30. Yhteydenotot Ville-Matti Erkintaloon,
vme@erkintalo.net tai 045-6737882.

Kilpailut

Lyhyen radan mastersmestaruusuinnit (25m) järjestetään  25.3.2022 - 27.3.2022 Seinäjoella (SeUi). Tommi Halima kerää sähköpostikyselyllä ilmoittautumiset noin kuukautta aikaisemmin.

Kilpailujen ajankohdat julkaistaan Uimaliiton nettisivuilla. Seinäjoen kutsu on julkaista Masters-sivulla.

Seura pyrkii maksamaan starttimaksut aiemman käytännön mukaisesti.

Lisätietoja kilpailuilmoittautumisista ja käytännöistä voit kysyä Tommi Halimalta ja Heikki Asellilta.

Muista lisenssi

Kauden 2021-2022 Blue Card -kilpailulisenssin voit ostaa Uimaliiton sivulta Uintiurheilun lisenssi.

Seuran toimihenkilöt vuonna 2022

Syyskokouksessa vuodelle 2022 valittujen toimihenkilöiden tiedot löydät  yhteystiedot -sivulla.

Seuran kevät- ja syyskokous

Vuoden 2022 kevät- ja syyskokouksesta tiedotetaan erikseen sähköpostilla sekä seurasivujen Ajankohtaista-osiossa.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 2022: henkilöjäsen 100 e, yli 65-v. 80 e , alle 19-vuotiaat 15 e, yhteisöjäsen 100 e. Jäseneduista nauttiminen ja äänivalta seuran kevät- ja syyskokouksissa vaatii maksetun jäsenmaksun.

Lasku jäsenmaksusta lähetetään jäsenille sähköpostitse vuoden alussa tai heti jäseneksi hyväksymisen jälkeen. Jos laskua ei kuulu tai asiassa on muita ongelmia, olethan yhteydessä hallitukseen.

Pidä omat yhteystietosi ajantasalla

Voit päivittää sähköpostiosoitteesi ja muuttuneet yhteystietosi helposti jäsenluetteloon käyttämällä  palautelomaketta. Valitse valikosta aiheeksi Yhteystietojen muutos jäsenluetteloon.

Kurssit

Kurssitarjonnasta tiedotetaan uintitekniikkakurssit-sivulla.

Seuraa meitä myös Facebookissa!

Mukavia uintihetkiä!

S.C. Pingviinit r.y.