Uinti

S.C. Pingviinit on aktiivinen aikuisten uimaseura. Tutustu toimintaamme ja tule mukaan.

Seuralle varatut uimareitten ratavuorot sekä tiedot valmennuksesta julkaistaan seuratiedotteessa.

Kuntouinti

Uinti on erinomainen tapa peruskunnon kohottamiseen ja ylläpitoon. Jäseniemme käyttöön on varattu useita ratavuoroja viikossa. Syksyllä 2016 aloitetussa harrasteryhmässä harjoitellaan lajitekniikoita ja kuntoillaan yhdessä.

Kilpauinti

Monet jäsenistämme harjoittelevat päämäärätietoisesti ja kilpailevat Masters-mestaruuskilpailuissa. Myös PM-, EM- ja MM-tason kilpailuissa on menestytty.

Vuoden 2017 lyhyen radan Masters-mestaruuskilpailuissa keväällä S.C. Pingviinit saavutti 35 mitalia ja syksyn pitkän radan kilpailuissa 42 mitalia. Masters-kilpailut ovat suosittu hyvähenkinen tapahtuma, joihin osallistuu kaikkiaan noin 300-400 uimaria useista eri seuroista. Osallistumaan pääsevät 25 vuotta täyttäneet uimarit.

Seuramme tarjoaa uimareilleen asiantuntevaa valmennusta ja hyvät harjoittelumahdollisuudet.

Talvi- ja avovesiuinti

Seurassamme on useita talvi- ja avovesiuinnin harrastajia. Pingviinien avantojoukkue on menestynyt erittäin hyvin talviuinnissa SM- ja MM-tasolla. Kesäisin ohjelmaan kuuluu avovesiuinti.

Haluatko jäseneksi?

Ota yhteyttä Tommi Halimaan (+358 40 0595 418, tommi.halima(@)gmail.com) tai kysy lisää palaute-lomakkeen avulla.