Aikuisten uintitekniikkakurssit

Tule Pingviinien uinnin tekniikkakurssille opettelemaan eri uintilajien perustekniikat.

Ajankohtaista

• Seuraavat tekniikkakurssit järjestetään vuoden 2018 alussa (päivitetty 30.10.2017)
  • Mikäli haluat tiedon seuraavasta kurssista ja haluat jonon kärkeen, jätä yhteystietosi palautelomakkeella.
  • Yksityistunnit: ohjaajamme antavat aikataulujen salliessa myös yksityistunteja. Voit jättää yhteydenottopyynnön kurssipalautelomakkeella.

Tekniikkakurssien sisältö

Aikuisten uintitekniikkakurssit järjestetään Tampereen tai lähialueen uimahalleissa seuramme ratavuoroilla. Kurssit on suunnattu uimataitoisille aikuisille.

Kurssi kestää tyypillisesti neljä kertaa ja sen aikana käydään kurssista riippuen läpi rintauinnin, vapaauinnin (krooli) ja selkäuinnin perustekniikat käytännön harjoitteluna. Kurssien sisältöä muokataan osallistujien toiveiden ja taustan mukaan. Kesto ja hinnat vahvistetaan kursseittain.

Uintikurssien ohjaajina toimivat seuran koulutetut ja osaavat ohjaajat.

Kursseilla on mahdollisuus osallistua tekniikkakuvaukseen erillisestä maksusta (videot, palaute, vinkit).

Vahvistetut kurssit ja ilmoittautuminen

Perustekniikat: 30.10.-20.11.2017, Kalevan uintikeskus

• kurssi on alkanut.
  • rinta-, selkä- ja vapaauintien tekniikkaan keskittyvä kurssi
  • maanantaisin 30.10-20.11.2017 klo 20.30-21.30 (allasaikoja), ensimmäisellä kerralla lisäksi alkuinfo
  • kurssimaksu 60 e/hlö + uimahallin sisäänpääsymaksut
  • vastuuvetäjä Lauri Heikkilä (lalli.m.heikkila@gmail.com, 040.7338626)

Ei avoimia ilmoittautumisia

Voit halutessasi kysyä lisää kurssipalautelomakkeella.

Jos vahvistettuja kursseja ei ole, voit jättää yhteystietosi seuraavaa kurssia varten palautelomakkeella. Tiedotamme, kun kurssiaikataulut tarkentuvat.

Kursseilla käyvät maksuvälineet on listattu maksuvälineet-sivulla.