Aikuisten uintitekniikkakurssit

Ota tekniikka haltuun

Tule Pingviinien uinnin tekniikkakurssille opettelemaan eri uintilajien perustekniikat!

Kurssit on suunnattu uimataitoisille aikuisille ja ne järjestetään Tampereen tai lähialueen uimahalleissa seuramme ratavuoroilla.

Tekniikkakurssien sisältö

Kurssi kestää tyypillisesti neljä kertaa ja sen aikana käydään kurssista riippuen läpi rintauinnin, vapaauinnin (krooli) ja selkäuinnin perustekniikat käytännön harjoitteluna.

Kurssien sisältöä muokataan osallistujien toiveiden ja taustan mukaan.
Kesto ja hinnat vahvistetaan kursseittain.

Uintikurssien ohjaajina toimivat seuran koulutetut ja osaavat ohjaajat.

Kursseilla on mahdollisuus osallistua tekniikkakuvaukseen erillisestä maksusta (videot, palaute, vinkit).

Vahvistetut kurssit ja ilmoittautuminen

Voit halutessasi kysyä lisää kurssipalautelomakkeella.

Tieto seuraavista kursseista julkaistaan tällä sivulla ja seuran Facebook-sivulla. Voit halutessasi jättää yhteystietosi seuraavaa kurssia varten palautelomakkeella. Tiedotamme, kun kurssiaikataulut tarkentuvat.

Kursseilla käyvät maksuvälineet on listattu maksuvälineet-sivulla.