Ilmoittautuminen Allas-Lavis ja Hydrobic -kurssille

Voit ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Kurssin alettua vapaita paikkoja voi tiedustella ohjaajalta.

Allas-Lavis ja HydroBic

Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt ja tanssiliikunnan ilo. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen. Lisätiedot Anne Haanpää (anne.haanpaa@gmail.com, 0405677007).

HydroBic on tehokasta liikuntaa, jonka liikkeet ovat aerobicin ja jumpan kaltaisia. Ohjaus pidetään syvässä vedessä ja apuvälineenä käytetään juoksuvyötä.

HydroBic sopii mainiosti kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. HydroBicissa kehitetään kestävyyttä, nostetaan sykettä sekä vahvistetaan lihaskuntoa. Liikkeitä tehostamaan käytetään välillä apuvälineitä, mm. lötköpötköjä. Välillä sykettä nostetaan juoksemalla vesivyön avulla. Lisätiedot Irma Kuusirati (irma.kuusirati@gmail.com, 0407309267 tekstiviestit).

• Allas-Lavis -kurssi peruuntuu syksyltä 2017 (4.9.)
  • HydroBicin voit aloittaa myös kesken kauden tai osalistua kertahinnalla. Kysy lisää ohjaajilta!
  • S.C. Pingviinien jäsen; kysy jäsenhintaa.
  • Käytössä olevat maksuvälineet.

Syksyn 2017 kurssien aikataulu ja ilmoittautuminen

• Hydrobic torstaisin 7.9.-14.12. klo 20.30-21.15, Kalevan uintikeskus
  • Kymppikortti: 10 kertaa yhteensä 90 e + uimahallin sisäänpääsymaksu. Ilmoittaudu alta.
  • Kertahinta, kysy ohjaajalta.
  • Kurssilaisen kaverille ilmainen kokeilukerta!